Need help please... - Dodge Ram SRT-10 Forum
Dodge Challenger Forum is our sister site dedicated to the Dodge Challenger. Visit today!
Dodge Ram SRT-10 Forum Dodge Ram SRT-10 Header Right
HomeForumGalleryClassifiedsAbout UsAdvertiseContact Us

» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   Dodge Ram SRT-10 Forum > Dodge Ram SRT-10 Discussion > General Discussion

Srt10Forum.com is the premier Dodge SRT10 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-13-2012, 05:48 PM   #1
runningonvenom
Senior Member
Snake Champion
 
runningonvenom's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: everett wa
Posts: 195
Default Need help please...

I have an 02 dodge ram 4.7 liter engine, truck runs and starts fine, but nothing on the gauges work, no blinkers, no windshield wipers work, no interior lights work, and the cluster is not working at all. Checked all the fuses even took the cluster out unplugged it and I put it back together and still nothing works. Any info would be great, thanks everyone. No headlights either they just stay on for some reason when the key is on.
__________________
2005 qc srt10
k&n cold air intake rear cats removed
High flows up front magnaflow catback exhaust
Jtsvp Under drive pulley BBK trottle body tuned by torie lowered 2/5
billet grill bumper and hood scoop
front and rear viper head emblems
Tinted windows
Build date 4-7-05 at 4pm
runningonvenom is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -6. The time now is 05:47 PM.



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.