missfiring no codes - Page 4 - Dodge Ram SRT-10 Forum
Reply
 
Thread Tools Display Modes
post #31 of 37 Old 03-04-2014, 01:57 PM
Crest
Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 93
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
So no problem
But misfire/backfire ?
Crest is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 37 Old 03-05-2014, 01:23 PM
viperhauler
Senior Member
 
viperhauler's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: In the bushes behind your house with my binoculars
Posts: 11,157
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Quote:
Originally Posted by ogromnii View Post
results from dyno - 425 hp at wheels
what was the temperature?
what gear did you complete the dyno pull in?
did you bring the truck to redline?
is this a mustang dyno or a dynojet?

Dan-O
On the hunt...


Night Runner #327 RC

SOLD 02-2015: '04 RC #1150/3057
RIP 06-2012: '05 RC - Honorary 100k+ mile member


Quote:
Originally Posted by Midnight Runner View Post
I didn't let them wash my CE. But i did let them wash my son. LOL
viperhauler is offline  
post #33 of 37 Old 03-06-2014, 10:21 PM Thread Starter
ogromnii
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I wasn't there, that's what owner told me on phone
i will see him in few days and post more info
after remaping lpg injection truck made 455 on lpg but owner still complains of low torqe at 6-th, no acceleration, and gearstick shaking around 3000 rpm like engine missfiring
ogromnii is offline  
 
post #34 of 37 Old 03-07-2014, 03:39 AM
Crest
Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 93
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
You should get the dynosheet, and look at the curves. If they are smooth there is no problem. The 6th is too long to get decent accelerations, mine in 6th stops around 3200RPM.
Shaky gearstick, could be he installed an aftermarket stick ? I had to recheck the bolds on the base of the stick several times, they were coming lose and made it shaking as hell !
Crest is offline  
post #35 of 37 Old 03-17-2014, 10:47 PM Thread Starter
ogromnii
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
i have the curves, they indicate small lack of power around 3000 rpm, i suspect missing rear cats, these days i will make some experiments
ogromnii is offline  
post #36 of 37 Old 09-25-2018, 10:29 PM
SRT-10-Norway
Junior Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Hi. I have a similar problem with a SRT-10 that you had in 2014. Do you remember the solution you had?
SRT-10-Norway is offline  
post #37 of 37 Old 02-16-2020, 09:17 AM
epicVIN
Junior Member
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Dude relax, It's ok, self-education is a vital thing even for mechanics
epicVIN is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode


Forum Jump

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome