SRT10 Forum banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
160 Posts
Discussion Starter #1
My truck has been biult now for almost three weeks, and it still has not left the plant. I called yesterday and they told me that it was going through final inspection. Sounds like a bunch of crap to me. They are probably racing around the parking lot with it or something. Any way does any one have the slightest clue on the time it would take after it is put in the rail car until it arrives in Michigan.
 

·
Registered
Joined
·
2,891 Posts
jimmyg79 said:
My truck has been biult now for almost three weeks, and it still has not left the plant. I called yesterday and they told me that it was going through final inspection. Sounds like a bunch of crap to me. They are probably racing around the parking lot with it or something. Any way does any one have the slightest clue on the time it would take after it is put in the rail car until it arrives in Michigan.
get used to waiting my friend. just got mine yesterday, put a deposit in august of last year! i dont think the orders were placed intil october.
BUT BABY IT WAS WORTH THE WAIT-SMOKED AN EARLY 90'S VET LAST NITE HHOOOOOOHOOOO
 

·
Registered
Joined
·
160 Posts
Discussion Starter #3
That Is awsome! I cant wait to do the same. I took a look at some test results from motor trend and they showed our truck with a 0-60 time of 4.8 an 03 vette 0-60 at 4.7 so i am going to be hunting down vettes when I get mine. It will be great to be able to run with a vette in a stock pick up. :D
 
1 - 3 of 3 Posts
Top